Rusija: Razočarani smo izjavama Mila Đukanovića u SAD!

Izvor: Press, 14.Apr.2014, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija: Razočarani smo izjavama Mila Đukanovića u SAD!

- U Moskvi su obratili pažnju na nedavnu posetu predsednika vlade Crne Gore Mila Đukanovića Sjedinjenim Državama. Iz usta crnogorskog rukovodioca u glavnom gradu SAD čuli su se pozivi da Crna Gora što pre bude primljena u NATO - navodi Ministarstvo.
Takođe, u svojim istupima Đukanović je dopustio neprijateljske izjave na račun Rusije, koje, zajedno sa pridruživanjem Crne Gore >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << EU u sankcijama prema Rusiji izazivaju duboko razočarenje.
- Takve izjave i potez su u suprotnosi sa tradicijom prijateljstva i međusobnog razumevanja među narodima dve zemlje - navedeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Moskva,   NATO

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Podgorica odbacila ruske tvrdnje o neprijateljskim izjavama Đukanovića

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 14.Apr.2014

Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija (MVPEI) Crne Gore odbacilo je, kako su naveli, neprimjerene i proizvoljne ocjene i stavove izrečene u saopštenju Departmana za informacije i štampu Ministarstva vanjskih poslova Rusije, povodom posjete crnogorskog premijera Mila Đukanovića Vašingtonu. Rusko...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.