Rus video Kimove proračune: Mogu da pogode Ameriku

Izvor: Vesti-online.com, 07.Okt.2017, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rus video Kimove proračune: Mogu da pogode Ameriku

Ruski poslanik Anton Morozov rekao je da su njemu i kolegama tokom nedavne posete Pjongjangu pokazani proračuni i istakao da oni govore da severnokorejski projektili mogu da stignu do Zapadne obale SAD.

Morozov, koji je sa dvojicom kolega u poseti Severnoj Koreji bio ranije ove nedelje, naveo je za agenciju RIA Novosti da su im domaćini rekli da Pjongjang poseduje tehnologiju koja omogućava bojevim glavama da izdrže i vrelinu prilikom ponovnog ulaska u zemljinu atmosferu.

Morozov, član Liberalno-demokratske partije, izjavio je da se Severna Koreja priprema za novo testiranje rakete dugog dometa "u najskorijoj budućnosti".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.