Izvor: S media, 15.Apr.2012, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatno: Restoran na drveću, 20 m iznad zemlje (FOTO)

Turisti koji posete ekološki restoran "Soneva Kiri" na Tajlandu imaju mogućnost da u svom obroku uživaju na krajnje neuobičajen način.

Naime, gosti ovog posve originalnog restorana naručeno jelo jedu sedeći u svojevrsnim visećim korpama, koje su okačene visoko na drveću.

Agrokor će graditi hotele

Slikovita kuća idealna za odmor (FOTO)

Bašta na krovu, zašto da ne? (FOTO)

Drvene korpe, u kojima su postavljeni stolovi i stolice, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << postavljene su na preko 20 metara visine.

Restoran nudi specijaltete tajlandske nacionalne kuhinje i pruža pogled na opčinjujući tropski pejzaž u kom ćete nesumnjivo uživati.

u.

Ponosni vlasnici ove neobične turističke atrakcije na Tajlandu kažu kako im uvek prifali "visećih" stolova da bi ispunili sve rezervacije koje dobijaju.

(Vijesti)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ručak u debeloj hladovini krošnje 20 metara nad zemljom

Izvor: Vesti-online.com, 16.Apr.2012, 10:15

Gosti koji dođu u Soneva Kiri, ekološki restoran na Tajlandu, svoje jelo mogu da pojedu za visećim stolovima na drveću...U lepo uređenim drvenim korpama postavljenim na preko 20 metara visine, restoran nudi tajlandske specijaltete i pogled koji ćete retko naći u svetu. Kako kažu ponosni vlasnici,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.