Rubio: Tramp nije za kandidata partije Abrahama Linkolna

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Feb.2016, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubio: Tramp nije za kandidata partije Abrahama Linkolna

Kandidat za predsedničkog kandidata Republikanske partije Marko Rubio kritikovao je danas rivala Donalda Trampa zato što se nije odrekao podrške bivšeg vođe Kju kluks klana.

Rubio je rekao da Trampova odluka da se ne odrekne podrške bivšeg lidera KKK-a i poznatog belog suprematiste Dejvida Đuka, diskvalifikuje milijardera da bude kandidat "partije (Abrahama) Linkolna" koji je kao predsednik SAD ukinuo robstvo.

Tramp je rekao da juče nije čuo i razumeo pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Si-En-Ena (CNN) kada je upitan o podršsci Đuka i KKK, pošto je slučalica bila loša. On je ranije kritikovao Dejvida Đuka.

Rubio je danas u Tenesiju rekao da se bez obzira koliko je loša slušalica "Kju kluks klan čuje prilično jasno".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.