Roditelji Melanije Tramp dobili američko državljanstvo

Izvor: Večernje novosti, 10.Avg.2018, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roditelji Melanije Tramp dobili američko državljanstvo

Roditelji prve dame SAD Melanije Tramp, Viktor i Amalija Knavs, zvanično su postali američki državlljani nakon polaganja zakletve u Njujorku Roditelji prve dame SAD Melanije Tramp, Viktor i Amalija Knavs, zvanično su postali američki državlljani nakon polaganja zakletve u Njujorku.Kako je saopštio njihov advokat Majkl Valds, Melanijini roditelji su sami aplicirali za državljanstvo, ali nije precizirao da li ih je sponzorisala prva dama.Za televiziju ABC >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je prokomentarisao da su Knavsovi "prošli isti proces kao i milioni onih koji apliciraju za državljanstvo".Ipak, mere obezbeđenja na licu mesta su bile drugačije jer je federalnu zgradu u kojoj su roditelji Melanije Tramp polagali zakletvu čuvala policija, preneo je Glas Amerike.Pročitajte još - Melanija Tramp - simbol otpora ili bez ikakvog uticaja? Američki predsednik Donald Tramp se, kako se napominje, protivi spajanju imigrantskih porodica - procesa koji podrazumeva da osoba koja legalno živi u SAD može da bude sponzor članovima svoje porodice koji žele tu da se dosele.Trampov argument je bio da će "lančana migracija" teroristima omogućiti da uđu u SAD, što je često pominjao i na Tviteru i u svom govoru o stanju nacije.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Roditelji Melanije Tramp dobili američko državljanstvo

Izvor: Vesti-online.com, 10.Avg.2018

Roditelji prve dame SAD Melanije Tramp, Viktor i Amalija Knavs, zvanično su postali američki državlljani nakon polaganja zakletve u Njujorku...Kako je saopštio njihov advokat Majkl Valds, Melanijini roditelji su sami aplicirali za državljanstvo, ali nije precizirao da li ih je sponzorisala prva...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.