Izvor: Blic, 18.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rialiti šou gradonačelnika hit na Internetu

Rialiti šou gradonačelnika hit na Internetu

Gradonačelnik Buenos Ajresa postavio je kameru u svoj kabinet kako bi glasači mogli da vide koje su njegove namere. Horhe Telerman instalirao je dve kamere i nekoliko mikrofona kako bi ljudi mogli direktno da gledaju šta radi. Veb-sajt, koji zovu 'Gradonačelnikov rialiti šou', postao je pravi hit.

Toalet prodat za 37.000 evra

Javni toalet s izvanrednim pogledom na more, na jugozapadu Engleske, prodat >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je za 37.000 evra. Zdanje ponuđeno na prodaju na Internet sajtu 'Izuzetne prirodne lepote', anonimni kupac će srušiti i na lokaciji podići neku drugu konstrukciju. Javni toaleti koji se nalaze u zonama gde je dozvoljena gradnja, sve su više traženi na zapadu Velike Britanije.

Spomenik psu heroju

U Norveškoj će uskoro biti otkrivena statua psa heroja koji je postao maskota oslobodilačkih norveških snaga tokom Drugog svetskog rata. Pas je stigao u Škotsku 1940. godine kao član posade na norveškom minolovcu. Statuu će otkriti princ Endru. Bamsi je spasao najmanje dva vojnika. Uginuo je 1944. godine, a na ceremoniji su prisustvovale posade šest brodova i na stotine đaka iz lokalnih škola.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.