Rešen dugogodišnji problem stanovnika u mitrovačkom naselju KPD

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2019, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešen dugogodišnji problem stanovnika u mitrovačkom naselju KPD

Zamenom priključnog voda i rekonstrukcijom dela kanalizacione mreže u naselju KPD u Sremskoj Mitrovici, delimično je rešen dugogodišnji problem koji imaju stanovnici ovog dela grada. JKP „Vodovod“ iz sopstvenih sredstava je finansiralo ovaj poduhvat čija je vrednost procenjena na 200.000 dinara. Sledeći korak je zamena dotrajalih kanalizacionih cevi i priključaka do krajnjih korisnika.

Problem sa fekalnom kanalizacijom koji imaju stanovnici naselja KPD uskoro će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u potpunosti zaboravljen. Deo problema je rešen zamenom dotrajalog priključnog voda . Taj prvi korak u naselju smatraju ključnim kako bi se sprečilo izlivanje kanalizacije na tom prostoru.

Direktor Gradskog stanovanja, Miloš Kovač, ističe da je sledeći korak menjanje samih priključaka u zgradama i stanovima, jer su stari i dotrajali. Vodovod će snositi troškove koji se odnose na radnike, dok će stambena zajednica finansirati kupovinu vodovodnih cevi, šahtova i ostalog materijala koji je neophodan za završetak ovih radova.

Direktor JKP “Vodovod“ kaže da su ovi radovi neophodni i da je ovo druga intervencija koju su imali tokom godine a koja se tiče rekonstrukcije kanalizacionog sistema i fekalne kanalizacije.

Vrednost ovog projekta iznosila je 200.000 dinara. Sredstva su obezbeđena iz budžeta preduzeća i za ovaj, kao i za brojne druge projekte u kojima je učestvovalo JKP „Vodovod“.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.