Redford: Vreme da se okonča Trampova prerušena monarhija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2019, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redford: Vreme da se okonča Trampova "prerušena monarhija"

Holivudski glumac i reditelj Robert Redford pozvao je Amerikance da glasaju protiv Donalda Trampa na predsedničkim izborima naredne godine, ocenivši da je, radi dobrobiti zemlje, vreme da se okonča doba njegove "prerušene monarhije".

Redford je u autorskom tekstu za Tink platformu En-Bi-Si njuza ocenio da se SAD suočavaju s krizom "kakvu nikad nije video u životu", odnosno "napadima Trampa na sve za šta se ova zemlja zalaže" i koji "nalikuju napadima diktatora". >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

"Vreme je da Tramp ode, zajedno sa onima u Kongresu koji su izabrali partijsku lojalnost pre zakletve da "svečano potvrde" podršku Ustavu SAD. I na nama je da omogućimo da se to dogodi, kroz snagu naših glasova", naveo je Redford.

Iako napominje da nije glasao za Trampa, Redford navodi da mu je dao šansu i nadao se najboljem, ali se to nije isplatilo, prenosi Holivud reporter.

On smatra da je "duboko uznemirujuće" ono što se sada događa u Americi, ocenivši da umesto Sjedinjenih Američkih Država postoje "Razjedinjene Američke Države".

"Ova prerušena monarhija je toliko iscrpljujuća i haotična da nije ni najmanje iznenađujuće da je toliko mnogo građana razočarano", naveo je Redford.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.