Razbijena srpska ženska banda

Izvor: TvojPortal.com, 21.Maj.2011, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbijena srpska "ženska" banda

21. 05. 2011.  | Vestionline
Španska policija raskrinkala je srpsku bandu osumnjičenu za pljačke i prevare u Španiji, Francuskoj i Portugaliji i uhapsila je 29 ljudi, saopštila je danas policija.


Žene i deca izvodili pljačke po kućama
Policajci su, u akciji hapšenja, zaplenili i četiri kilograma zlatnog nakita, dve zlatne poluge i 70.000 evra u gotovom novcu, kao i bunde, satove i mobilne telefone, navedeno je u saopštenju policije, preneo je >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << AFP.
Banda je koristila žene i decu za izvođenje više od 100 pljački privatnih kuća uz pretnje da će zaklati žrtve ako im ne predaju dragocenosti, piše u saopštenju policije.
Muškarci su izvodili prevare tako što su se predstavljali kao poslovni ljudi koji se bave menjanjem deviza, ali su, u zamenu za legalan novac, davali falsifikovane novčanice.
opširnije možete pročitati na ovom linku

srpskaŠpanska policijaraskrinkavanjepljačke i prevare u Španiji, Francuskoj i Portugaliji

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.