Izvor: Glas javnosti, 18.Mar.2010, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raketa iz Gaze ubila stranog radnika

TEL AVIV - Jedan strani radnik iz Tajlanda poginuo je danas u eksploziji rakete koju su palestinski ekstremisti ispalili iz pojasa Gaze na kibuc u pustinji Negev na jugu Izraela.

Izraelska hitna služba navodi da je poljoprivredni radnik Tajlanđanin zadobio kritične povrede kojima je kasnije podlegao. Niko nije zasada preuzeo odgovornost za raketiranje.

Incident se dogodio u vreme posete visoke predstavnice EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton pojasu Gaze, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je pod kontrolom islamističkog Hamasa. Eštonova je ušla iz Izraela u pojas Gaze oko jedan sat pre napada.

Današnja raketa je treća ispaljena iz pojasa Gaze za manje od 24 sata, saopštili su isti izvori.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.