Radnik Mekdonaldsa pljuje gostima u piće

Izvor: Vesti-online.com, 14.Maj.2012, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik Mekdonaldsa pljuje gostima u piće

Okružni tužilac američke države Južna Karolina saopštio je da je jedan radnik Mekdonaldsa uhapšen zato što je pljunuo gostima u dve čaše čaja nakon što su se požalili da piće nije dovoljno slatko.

Zvaničnici su saopštili da je uhapšen Marvin Vašington Džunior (19) protiv koga će biti podneta krivična prijava.

Sigurnosne kamere u restoranu su snimile bahatog radnika u trenutku dok je oblizivao čaše pre nego što je u njih natočio čaj i poslužio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << goste.

Nakon što su uklonili poklopce na čašama u nameri da dodaju šećer u čaj, gosti su na obodima čaša primetili sluzavu masu i o tome odmah obavestili menadžera restorana.

Povodom ovog događaja, oglasio se i vlasnik Mekdonalds restorana koji je apelovao na svoje goste da ne donose brzoplete zaključke jer je istraga i dalje u toku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.