RUSIJA JURI MONSTRUMA: Serijski ubica gole devojke ostavlja u koferima

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2018, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUSIJA JURI MONSTRUMA: Serijski ubica gole devojke ostavlja u koferima

Detektivi smatraju kako ubica vreba mlade žene te kako su dva ubistva u Moskvi zapravo jako slična VEĆ druga mlada žena pronađena je mrtva i strpana u kofer u zadnje tri nedelje u Moskvi. Obe devojke, stare između 18 i 25 godine, pronađene su u odbačenim koferima. Forenzičari i dalje nisu otkrili uzroke smrti ni identitete, no jedna od devojaka imala je prepoznatljivu tetovažu krune na svojim leđima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Pročitajte još: SEKIROM ZAKLALA ĆERKU: Da sam imala još sedmoro poput nje sve bi ih pobilaDetektivi smatraju kako ubica vreba mlade žene te kako su dva ubistva zapravo jako slična. Novo telo pronašao je biciklista pored velikog tržnog centra u Moskvi u petak. Devojka u koferu bila je gola, ali na njenom telu nije bilo tragova nasilne smrti ili silovanja.Pročitajte još: RUSKI BRAČNI PAR KANIBALA: Ljude su drogirali, a onda ih sekli i jeli žive, delove čuvali u teglama i zamrzivaču!Tri nedelje ranije takođe je pronađena devojka u crnom koferu blizu igrališta na jugozapadu grada. - U ovom trenutku su svi scenariji mogući i proučavamo ih. Neke sličnosti u ubistvima su zabrinjavajuće - istakli su iz ruske policije za Dejli Mejl.(24sata.hr)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

JEZIVI SERIJSKI UBICA HARA MOSKVOM: Ostavlja mrtve devojke u KOFERIMA, panika među ženama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2018

Novo telo pronašao je biciklista pored velikog tržnog centra u Moskvi u petak..Već druga mlada žena pronađena je mrtva i strpana u kofer u zadnje tri nedelje u Moskvi. Obe devojke, stare između 18 i 25 godine, pronađene su u odbačenim koferima. Forenzičari i dalje nisu otkrili uzroke smrti ni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.