Putin pravo s venčanja na sastanak kod Merkel

Izvor: Mondo, 15.Avg.2018, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin pravo s venčanja na sastanak kod Merkel

Ruski predsednik za vikend ide prvo na venačanje u Austriji, a potom se u blizini Berlina sastaje sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Foto: Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

 Vladimir Putin planira da u subotu, 18. avgusta u Austriji prisustvuje venčanju austrijske ministarke inostranih poslova Karin Knajsl, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Putin bi istog dana trebalo da otputuje u Nemačku na sastanak sa nemačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kancelarkom Angelom Merkel, na kojem bi, kako je ranije najavljeno, trebalo da razgovaraju o situaciji u Siriji, Ukrajini i o pitanjima iz oblasti energetike, prenosi Rojters.

On the way to his meeting with Merkel Saturday evening, Putin will drop in on the wedding of Karin Kneissl, Austria's right-wing foreign minister. https://t.co/Ty043VxQbK

— Lucian Kim (@Lucian_Kim) August 15, 2018

Prema pisanju bečkog lista "Kronen cajtung", austrijske bezbednosne snage, kao i elitna jedinica policije za borbu protiv terorizma, poznatija kao Kobra, aktivno se pripremaju za potencijalnu Putinovu posetu.

Ceremonija venčanja će se održati u jednoj vinariji u Štiriji, južnoj austrijskoj pokrajini.

Inače, nemačka kancelarka i Putin bi u subotu trebalo da razgovaraju o ratu u Siriji, nasilju u istočnoj Ukrajini i energetskim temama.

Sastanak kod Berlina: Putin dolazi kod Merkel

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Putin pravo s venčanja na sastanak kod Merkel

Izvor: Vesti-online.com, 15.Avg.2018

Ruski predsednik za vikend ide prvo na venačanje u Austriji, a potom se u blizini Berlina sastaje sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel...Vladimir Putin planira da u subotu, 18. avgusta u Austriji prisustvuje venčanju austrijske ministarke inostranih poslova Karin Knajsl, izjavio je danas portparol...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.