Putin postavio bivše ministre za svoje savetnike

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Jan.2020, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin postavio bivše ministre za svoje savetnike

Predsednik Rusije Vladimir Putin postavio je bivšeg ministra za ekonomski razvoj Maksima Oreškina za svog savetnika. Putinov potez je usledio nakon što je ruska vlada podnela ostavku prošle nedelje. Rusija dobila novu vladu Putinove ustavne igre Oreškina je na mestu ministra zamenio Maksim Rešetnjikov. Takođe, Putin je postavio Vladimira Medinskog, koji je zamenjen na mestu minitra kulture, za jednog od svojih savetnika.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši ministri postali Putinovi saradnici

Izvor: B92, 24.Jan.2020

Moskva -- Predsednik Rusije Vladimir Putin postavio je bivšeg ministra za ekonomski razvoj Maksima Oreškina za svog savetnika...Oreškina je na mestu ministra zamenio Maksim Rešetnjikov, javio je Rojters...Putin je takođe postavio Vladimira Medinskog, koji je zamenjen na mestu minitra kulture, za...

Nastavak na B92...

Putin postavio bivše ministre za SVOJE SAVETNIKE

Izvor: Blic, 24.Jan.2020

Predsednik Rusije Vladimir Putin postavio je bivšeg ministra za ekonomski razvoj Maksima Oreškina za svog savetnika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.