Putin i Tramp imali dva sastanka na samitu G20

Izvor: Blic, 19.Jul.2017, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Tramp imali dva sastanka na samitu G20

Američki predsednik Donald Tramp i predsednik Rusije Vladimir Putin održali su tokom samita G20 u Hamburgu početkom jula - dva sastanka, izjavio je zvaničnik Bele kuće.

Javnost dosad nije bila upoznata sa tim da su se lideri sreli dva puta, a neimenovani američki zvaničnik nije želeo da kaže koliko dugo je trajao taj sastanak niti o čemu su Putin i Tramp razgovarali tom prilikom, preneo je Rojters.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Putin i Tramp su 7. jula održali dvočasovni sastanak a američki predsednik je kasnije rekao da je Putin negirao navode o mešanju u američke predsedničke izbore.

Americki mediji javljaju da je sastanak održan nekoliko sati posle onog za koji se dosad znalo.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BBC: Da li su Tramp i Putin narušili diplomatski protokol?

Izvor: Blic, 19.Jul.2017

Nakon što je otrkiveno da su predsednici SAD i Rusije Donald Tramp i Vladimir Putin, nakon zvaničnog sastanka, razgovarali i tokom večere za vreme samita u Hamburgu početkom jula, američki mediji su objavili da je Tramp ustao sa svog mesta za stolom i premestio se do Putina, koji se nalazio pored...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.