Putin i Melanija: Ćaskanje uz osmehe (VIDEO)

Izvor: Mondo, 09.Jul.2017, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Melanija: Ćaskanje uz osmehe (VIDEO)

Svetski mediji i društvene mreže bruje o ruskom predsedniku i prvoj dami SAD, koji su sedeli jedno pored drugog na večeri u Hamburgu.

Foto: Axel Schmidt/Pool Photo via AP

Prvi dan samita lidera najmoćnijih zemalja sveta G 20  u Hamburgu protekao je u znaku prvog sastanka američkog i ruskog predsednika Donalda Trampa i Vladimira Putina, ali i nereda koji su se u međuvremenu odvijali na ulicama nemačkog grada.

Samit "vladara sveta": Tramp sam protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svih

Ludilo u Hamburgu: Pljačke, požari, napadi (VIDEO)

Mimo zvaničnih sastanaka, lideri su se na marginama družili, smejali, večerali, a posebnu pažnju privukao je srdačan odnos američke prve dame Melanije Tramp i Vladimira Putina.

Njih dvoje sedeli su jedno pored drugog na večeri u i ćaskali uz osmehe.

Pojedini mediji navode da im prevodilac nije bio potreban, jer Melanija, koja dobro govori više jezika, zna i nemački kao i Putin.



Izvor: youtube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.