Putin: Upravo sam razgovarao sa Trampom o Bliskom istoku

Izvor: N1 televizija, 12.Feb.2018, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Upravo sam razgovarao sa Trampom o Bliskom istoku

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je večeras na početku sastanka s palestinskim kolegom Mahmudom Abasom da je imao telefonski razgovor s predsednikom SAD Donaldom Trampom o izraelsko-palestinskom sukobu.

"Upravo sam razgovarao s Trampom o izraelsko-palestinskom sukobu", rekao je Putin.

Poslednji telefonski razgovor predsednika Rusije i SAD bio je polovinom decembra.

Abasova poseta Rusiji dolazi dve nedelje posle posete izraelskog premijera Benjamina >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Netanjahua Moskvi.

Abas želi da dobije podršku Rusije naspram SAD koje su priznale Jerusalim kao glavni grad Izraela.

"Važno je da znamo vaš lični stav kako bismo mogli da ustanovimo zajednički pristup za rešavanje tog problema", rekao je Putin.

Abas je rekao da s obzirom na atmosferu stvorenu odlukama SAD, Palestinci odbijaju svaku saradnju s tom zemljom koja želi da bude posrednik u rešavanju konflikta na Bliskom istoku.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Trump i Putin razgovarali o Bliskom istoku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Feb.2018

Američki predsjednik Donald Trump izjavio je saučešće ruskom predsjedniku Vladmiru Putinu zbog avionske nesreće. Dvojica lidera su u telefonskom razgovori razmotrili i situaciju na Blikom istoku posebno palestinsko-izraelske odnose, i kako prevazići nesuglasice između dvije strane. Putin je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.