Putin: Situacija u Karabahu se generalno stabilizovala

Izvor: Vostok.rs, 24.Nov.2020, 15:38

Putin: Situacija u Karabahu se generalno stabilizovala

Situacija u Karabahu u celini se stabilizuje, a ruski mirovnjaci osiguravaju bezbednost civila, rekao je predsednik Vladimir Putin. „Ruski mirovni kontingent, koji je sada poslat u region u skladu sa izjavom (predsednika Ruske Federacije, Azerbejdžana i premijera Jermenije o prekidu vatre), prati poštovanje prekida vatre, osigurava bezbednost civila, pratnje pri povratku izbeglica i humanitarne zalihe. Situacija se generalno stabilizovala“, rekao je Putin na ceremoniji uručenja akreditivnih pisma stranim ambasadorima.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Alijev i Putin o situaciji nakon završetka sukoba u Nagorno-Karabahu

Izvor: Blic, 25.Nov.2020, 00:35

Predsednik Azerbejdžana Ilham Alijev i njegov ruski kolega Vladimir Putin razgovorali su o situaciji u Nagorno-Karabahu nakon prekida sukoba i kontaktima članova ruske mirovne misije i azerbejdžanske strane, saopšteno je iz pres-službe kabineta azerbejdžanskog lidera.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.