Pucnjava u Švedskoj, četvoro ranjenih

Izvor: OkRadio.rs, 13.Okt.2017, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Švedskoj, četvoro ranjenih

Najmanje četiri osobe su ranjene pošto je za sada neidentifikovani napadač otvorio vatru na prolaznike na pijaci u švedskom gradu Treleborgu. Policija je na mesto pucnjave stigla nešto posle 22.30 nakon što su građani prijavili da se iz okoline pijace čula pucnjava. "Pronašli smo nekoliko ranjenih", rekao je portparol policije Frederik Brat. Neposredno posle pucnjave, četiri osobe sa prostrelnim ranama su prebačene u bolnicu, a nešto kasnije pronađena je još jedna povređena osoba. Dve osobe su u teškom stanju.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Švedska:Pucao u ljude na pijaci, četvoro povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2017

U švedskom gradu Treleborgu u četvrtak uveče je došlo do pucnjave u kojoj su ranjene najmanje četiri osobe od kojih dve teško...Oni su povređene nakon što je za sada neidentifikovani napadač otvorio vatru na prolaznike na pijaci, preneli su lokalni mediji...Pripadnici policije su stigli nakon...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.