Pronadjeno telo ubice iz tržnog centra kod Helsinkija

Izvor: S media, 31.Dec.2009, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronadjeno telo ubice iz tržnog centra kod Helsinkija

Finska policija je pronašla telo muškarca koji je danas u jednom tržnom centru u gradu Espu kod Helsinkija iz vatrenog oružja ubio četvoro ljudi, potvrdjeno je finskoj televiziji Ile u policiji.

Policija je ubicu, čije je telo pronadjeno u jednom stanu u predgradju Helsinkija, identifikovala kao Ibrahima Škupolija (43), koji ima policijski dosije.



Dodala je da nije rodjen u Finskoj, kao i da "izgleda da je njegovo ime kosovsko-albanskog porekla".

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Kako prenosi na svom veb sajtu televizija Ile, policija je pronašla u jednom stanu u Espu i telo bivše devojke Škupolija, koju je, kako se veruje, on takodje ubio.

Policija je dodala da pretpostavlja da je motiv današnjeg napada ljubomora.

Škupolijeva bivša devojka radila je radnji u tržnom centru, čije četvoro zaposlenih je on ubio.

Kako je izjavio jedan policajac, veruje se da je jedna od žrtava današnjeg napada, koji se desio u tržnom centru u drugom finskom gradu po veličini posle Helsinkija, Espu, bio ljubavnik njegove bivše devojke.

Okružni sud Helsinkija osudio je 2007. Škupolija na kaznu od 20 dana zatvora zbog prestupa sa vatrenim oružjem. Okružni sud Espa takodje je osudio Škupolija za isti prestup, i izdao mu zabranu prilaska bivšoj devojci, koju je maltretirao.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.