Pronađeno telo saudijskog novinara

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2018, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo saudijskog novinara

Telo ubijenog saudijskog novinara Džamala Kašogija pronađeno je u bunaru na teritoriji rezidencije generalnog konzula Saudijske Arabije u Istanbulu, izjavio je za Sputnjik lider turske partije Vatan Dogu Perinček.

- Saznao sam od pouzdanih izvora u službama bezbednosti Istanbula da je Kašogijevo telo pronađeno u bunaru koji se nalazi u bašti na teritoriji rezidencije generalnog konzula Saudijske Arabije - izjavio je sagovornik agencije.

Saudijski novinar >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i dopisnik "Vašington posta" Džamal Kašogi ubijen je u konzulatu Saudijske Arabije u Istanbulu u tuči sa ljudima koje je tamo sreo, saopštila je ranije Saudijska Arabija na osnovu preliminarnih rezultata istrage.

Kašogi je nestao 2. oktobra, a poslednji put je viđen kako ulazi u konzulat Saudijske Arabije u Istanbulu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Telo ubijenog novinara Kašogija pronađeno u bunaru

Izvor: Radio 021, 23.Okt.2018

Telo ubijenog saudijskog novinara Džamala Kašogija pronađeno je u bunaru na teritoriji rezidencije generalnog konzula Saudijske Arabije u Istanbulu...To je izjavio za "Sputnjik" lider turske partije Vatan Dogu Perinček..."Saznao sam od pouzdanih izvora u službama bezbednosti Istanbula da je Hašogijevo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.