Pronađeno telo nestale Mejv Kenedi Tauzend

Izvor: RTS, 07.Apr.2020, 12:40

Pronađeno telo nestale Mejv Kenedi Tauzend

Telo nestale Mejv Kenedi Tauzend, unuke nekadašnjeg američkog senatora Roberta Kenedija, pronađeno je u vodama zaliva Česapik, a nastavlja se potraga za njenim sinom, koji je nestao zajedno sa njom, saopštili su nadležni u američkoj saveznoj državi Merilend.
Tauzendovoj (40) i njenom osmogodišnjem sinu Gideonu Mekinu izgubio se trag prošle nedelje pošto su kanuom ušli u zaliv Česapik.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Jedna spasilačko-ronilačka služba koja je učestvovala u potrazi za nestalima pronašla je sinoć telo Tauzendove u vodi dubine preko sedam metara, oko četiri kilometra od mesta odakle su isplovili.
Kako prenosi Rojters, vatrogasna služba jednog okruga u toj oblasti prošlog četvrtka u popodnevnim satima dobila je prijavu da dvoje ljudi u malom kanuu ili kajaku plovi prema zalivu, posle čega su tamo poslate spasilačke ekipe, koje su istog dana u večernjim satima pronašle kanu i jedno veslo, ali ne i Tauzendovu i njenog sina.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađeno telo nestale unuke Roberta Kenedija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2020

Telo nestale Mejv Kenedi Tauzend, unuke nekadašnjeg američkog senatora Roberta Kenedija, pronađeno je u vodama zaliva Česapik, a nastavlja se potraga za njenim sinom, koji je nestao zajedno sa njom, saopštili su nadležni u američkoj saveznoj državi Merilend...Tauzendovoj (40) i njenom osmogodišnjem...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nastavlja se prokletstvo čuvene porodice: Pronađeno telo unuke Roberta Kenedija, još se traga za njenim sinom

Izvor: Večernje novosti, 07.Apr.2020

Mejv Kenedi Tauzend (40) nađena u vodama zaliva Česepik TELO nestale Mejv Kenedi Tauzend (40), unuke nekadašnjeg američkog senatora Roberta Kenedija, inače brata nekadašnjeg predsednika SAD Džona Kenedija, pronađeno je u vodama zaliva Česepik, a nastavlja se potraga za njenim...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.