Pronađena olupina nestalog aviona na Kipru

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena olupina nestalog aviona na Kipru

Spasilačke ekipe pronašle su olupinu malog aviona koji je nestao na putu za Bejrut sa Kipra, saopštio je danas načelnik komisije za avionske nesreće Kipra Janakis Lojzou.

Sudbina dve osobe koje su se nalazile u avionu i dalje se nepoznata, pa se potraga se nastavlja, rekao je Lojzou za agenciju AP.

Nemački ratni brod iz sastava mirovne misije Ujedinjenih nacija u Libanu prebaciće olupinu aviona na Kipar gde će istrazitelji početi istragu, dodao je on.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Kiparske vlasti su saopštile da je dvomotorac "dajmond DA42", u kome su se nalazili jedan Kipranin i jedan Libanac, nestao kasno sinoć oko 80 kilometara jugoistočno od obalskog grada Larnake.

Avion je poleteo sa aerodroma blizu grada Pafosa, na zapadnoj obali Kipra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.