Pretres muslimanskog kluba u Francuskoj

Izvor: RTS, 02.Okt.2018, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretres muslimanskog kluba u Francuskoj

Francuska policija izvršila je na severu zemlje pretres prostorija jednog muslimanskog kluba, kao i kuća članova tog kluba u okviru antiterorističke operacije.
Na meti operacije, u kojoj je učestvovalo oko 200 policajaca, našao se klub poznat kao "Centar Zahra Frans", kao i 12 njegovih članova u oblasti Grand Sent, u blizini Denkerka, nedaleko od Kalea, na severnoj obali Francuske.

Lokalne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vlasti su saopštile da je reč o antiterorističkoj operaciji.
Kako se navodi, aktivnosti tog centra su "pomno praćeni jer su lideri tog centra otvoreno podržavali nekoliko terorističkih organizacija", preneo je Rojters.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika antiteroristička akcija na severu Francuske

Izvor: B92, 02.Okt.2018

Pariz -- Francuska policija izvršila je na severu zemlje pretres prostorija jednog muslimanskog kluba, kao i kuća članova tog kluba u okviru antiterorističke operacije...Na meti operacije, u kojoj je učestvovalo oko 200 policajaca, našao se klub poznat kao "Centar Zahra Frans", kao i 12 njegovih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.