Umakli poteri maskirani u ovce

Izvor: Vesti-online.com, 15.Apr.2010, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umakli poteri maskirani u ovce

Dvojica kriminalaca koji su pobegli iz jednog od najbolje čuvanih zatvora u Argentini uspeli su da zavaraju poteru tako što su se prerušili u ovce.

Dvadesetpetogodišnji Maksimilijano Pereira i tri godine stariji Arjel Dias, koji su osuđeni na višegodišnje zatvorske kazne zbog oružane pljačke, navukli su na sebe ovčija runa koja su ukrali sa jedne farme kada su ugledali poteru. Tako prerušeni, uspeli su da prevare čak 300 policajaca koji su "češljali" teren.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
"Preko zatvorskih uniformi prebacili su ovčiju kožu zajedno sa ovčijom glavom", rekao je jedan čobanin koji ih je video kako beže. Policija se pravdala da je bilo nemoguće uočiti begunce među više hiljada ovaca.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lopovi se prerušili u ovce

Izvor: Blic, 15.Apr.2010

Dvojica kriminalaca koji su pobegli iz jednog od najbolje čuvanih zatvora u Argentini uspeli su da zavaraju poteru tako što su se prerušili u ovce...Dvadesetpetogodišnji Maksimilijano Pereira i tri godine stariji Arjel Dias, koji su osuđeni na višegodišnje zatvorske kazne zbog oružane pljačke,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.