Izvor: Blic, 05.Avg.2016, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula još jedna osoba, žrtva napada u Nici

Broj žrtava napada u Nici porastao je danas na 85, pošto je u bolnici preminuo muškarac povređen kad je pre tri nedelje na šetalištu u tom francuskom gradu islamista pokosio i ubio ljude koji su posmatrali vatromet povodom Dana pada Bastilje.

Toutes mes pensées pr la fille, la famille et proches de Pierre Hattermann qui vient de décéder. 85ème disparu après l'attentat de #Nice06

Prema navodima francuskih medija, preminuli muškarac se zove Pjer Aterman, preneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Rojters.

Njegova supruga Fransoaz i sin su poginuli u samom napadu, dok se njegova 14-godišnja ćerka i dalje nalazi u bolnici.

"Izražavam saučešće ćerki, porodici i rodbini Pjera Atermana, koji je upravo preminuo", napisao je na Tviteru predsednik regiona Rivijera Kristijan Estrozi.

Napad u Nici je 14. jula izveo Tunižanin Mohamed Bulel, koji je kamionom pokosio ljude na šetalištu da bi ga zatim ubila policija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.