Premiju na lotou osvojio - multimilioner

Izvor: Blic, 11.Sep.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premiju na lotou osvojio - multimilioner

Da bogati postaju još bogatiji ili da "para na paru ide" dokazao je jedan britanski biznismen multimilioner koji je prošlog meseca osvojio glavni dobitak na lotou od 26,5 miliona funti (39 miliona evra).



To je druga po visini premija u istoriji britanskih igara na sreću, piše londonski tabloid "San".

Srećni dobitnik, koji je insistirao na anonimnosti, već je bio "težak" nekoliko miliona funti u vidu investicija u Velikoj Britaniji i inostranstvu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

U zemlji poseduje kuću vrednu četiri miliona funti (5,89 miliona evra), kao i nekoliko luksuznih automobila, među kojima i jedan rolsrojs.

Prilikom izvlačenja na "Evro milionu" 31. avgusta, osvojio je 26.533.767 funti (nešto više od 39 miliona evra), a po svoj novac došao je pet dana kasnije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.