Požar u kasarni Oružanih snaga BiH u Sarajevu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Sep.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u kasarni Oružanih snaga BiH u Sarajevu

U krugu kasarne Oružanih snaga BiH u Rajlovcu u Sarajevu danas oko 14 sati i 4 minute došlo je do požara, potvrđeno je  Radiju Slobodna Evropa u Profesionalnoj vatrogasnoj brigadi Kantona Sarajevo. Iz Vatrogasnoj brigade kažu kako su dobili dojavu o požaru te da je na teren poslano šest ekipa vatrogasaca. Vatrogasci su, kako navode, dobili dojavu da u krugu kasarne Oružanih snaga BiH u Rajlovcu gori jedan objekat. Nema informacija o povrijeđenim, kao i o kojem dijelu kasarne...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u kasarni u Rajlovcu

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Sep.2019

SARAJEVO - U krugu kasarne Oružanih snaga BiH u Rajlovcu kod Sarajeva danas oko 14 sati izbio je požar, potvrđeno je u Profesionalnoj vatrogasnoj brigadi (PVB) Kantona Sarajevo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.