Požar na španskom trajektu, evakuisani putnici

Izvor: Radio 021, 28.Apr.2015, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na španskom trajektu, evakuisani putnici

Spasilačke ekipe evakuisale su 170 putnika trajekta na liniji Palma de Majorka - Valensija, pošto je na brodu izbio požar.

Kako javlja El Pais, tri člana posade helikopterom je prebačeno u bolnicu, zbog lakših povreda i posledica udisanja dima.

Lokalne lučke vlasti saopštile su na svom Tviter nalogu da bi brod zbog požara mogao da potone na svojoj trenutnoj lokaciji. Trajekt koji pripada kompaniji "Aksiona Transmediteranea", zapalio se na oko 30 kilometara zapadno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << od ostrva Majorke.

Prema preliminarnim nalazima istrage, požar je izbio u strojarnici ili delu broda gde se nalaze vozila. Trajekt ima kapacitete za prevoz 954 putnika i 150 automobila.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.