Požar na španskom ostrvu Tenerife podmetnut

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Avg.2023, 19:25

Požar na španskom ostrvu Tenerife 'podmetnut'

Regionalni predsjednik Kanarskih ostrva Fernando Clavijo Batlle izjavio je u nedjelju da je policija utvrdila da je požar koji bjesni na španskom ostrvu Tenerife podmetnut. Istakao je da je policija pokrenula istragu, ali nije rekao da li je neko uhapšen. Poboljšani vremenski uslovi su pomogli vatrogascima u gašenju požara tokom noći koji su nezaustavljivo gorjeli posljednjih pet dana, navele su lokalne vlasti. Kanarska ostrva su, slično kao i ostatak Španije, pogođena velikom sušom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Regionalni predsednik Kanarskih ostrva: Požar na Tenerifima podmetnut

Izvor: Danas, 20.Avg.2023

Regionalni predsednik Kanarskih ostrva Fernando Klaviho izjavio je da je policija utvrdila da je požar koji besni na španskom ostrvu Tenerife podmetnut.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.