Izvor: Blic, 31.Jul.2016, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na ostrvu Evia stavljen pod kontrolu

Požar na severu grčkog ostrva Evia u kojem je izgorelo oko 2.000 hektara šume, stavljen je danas pod kontrolu, saopštila je vatrogasna služba.

Fire Brigade tackling major forest fires in Ilia, Viotia and Evia https://t.co/j50mpxJ0fl pic.twitter.com/Und3NFUPO9

Požar je izbio u regionu Farakla u subotu oko podneva i proširio se duuz obale kod letovališta Katunia u oblasti Limni za nekoliko sati.

Rano jutros konstatovana je šteta čije razmere još nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utvrdjene u Limniju, saopštile su grčke vlasti, prenosi ANA.

Vatrogasci su u potpunosti ugasili požar i ostaće u pripravnosti zbog eventualnog ponovnog izbijanja vatre s obzirom da se očekuje jačanje vetra u toku popodneva.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ugašen požar na ostrvu Evia

Izvor: Radio 021, 31.Jul.2016

Požar na severu grčkog ostrva Evia u kojem je izgorelo oko 2.000 hektara šume, stavljen je danas pod kontrolu, saopštila je vatrogasna služba...Požar je izbio u regionu Farakla u subotu oko podneva i proširio se duž obale kod letovališta Katunia u oblasti Limni...Vatrogasci su u potpunosti ugasili...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.