Požar na karnevalu četvoro stradalo

Izvor: B92, 12.Feb.2013, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar na karnevalu četvoro stradalo

Santos -- Četiri osobe su poginule i četiri su povre]ene u požaru tokom parade u gradu Santosu, nedaleko od Sao Paola, saopštile su danas lokalne vlasti.

Stradali su igrači koji su učestvovali u paradi, a koja se održava u okviru proslave karnevala u Brazilu. Nihov nastup bio je posvećen fudbalskoj legendi Peleu, koji je svojevremeno nastupao za ekipu Santosa.

Požar je izbio kada je platforma na kojoj su se vozili naletela na dalekovod.

Žrtve su na manifestaciji nastupale za školu koju su osnovali navijači fudbalskog kluba Santos, iz istoimenog grada 80 kilometara istočno od Sao Paola.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KARNEVAL SE PRETVORIO U PAKAO: Četvoro poginulih u požaru na paradi (VIDEO)

Izvor: S media, 12.Feb.2013

Četiri osobe su poginule i četiri su povredjene u požaru tokom parade u gradu Santosu, nedaleko od Sao Paola, saopštile su danas lokalne vlasti...Stradali su igrači koji su učestvovali u paradi, a koja se održava u okviru proslave karnevala u Brazilu. Nihov nastup bio je posvećen fudbalskoj legendi...

Nastavak na S media...

Tragedija na karnevalu, 4 mrtva

Izvor: B92, 13.Feb.2013, 11:08

Sao Paolo -- Tokom parade u Santosu kod Sao Paula nastradalo je četvoro ljudi kada se jedno karnevalsko vozilo zapalilo...Prema podacima vatrogasne službe, karnevalsko vozilo škole sambe "Jang blad" se zapalilo kada je tokom parade zakačilo dalekovod, naveo je brazilski portal Globo.com. Tri plesača...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.