Potresno: Slika koja govori više od reči

Izvor: Mondo, 29.Jun.2016, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potresno: Slika koja govori više od reči

Vest o terorističkom napadu na istanbulskom aerodomu Ataturk sinoć je obišla svet, a društvene mreže potresna fotografija, na kojoj se vidi kako muškarac nosi ranjenu devojčicu.

Foto: Twitter

Na slici se vidi kako muškarac iznosi dete, za koje se čini da je u nesvesti, iz taksija, pa se pretpostavlja da je fotografija napravljena ispred neke bolnice u Istanbulu.

 U napadu trojice bombaša-samoubica sinoć na aerodromu u Istanbulu je ubijeno najmanje 36 ljudi, dok je 147 osoba povređeno.

Turske vlasti navode da su za taj napad verovatno odgovorni džihadisti iz takozvane Islamske države.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Potresna fotografija sa Ataturka obišla svet

Izvor: Press, 29.Jun.2016

Vest o terorističkom napadu na istanbulskom aerodomu Ataturk sinoć je obišla svet, a društvene mreže potresna fotografija, na kojoj se vidi kako muškarac nosi ranjenu devojčicu. . foto: tanjug.rs. Vest o terorističkom...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.