Potraga za serijskim ubicom četiri prostitutke

Izvor: Blic, 17.Mar.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za serijskim ubicom četiri prostitutke

U Hong Kongu traje velika policijska potraga za, kako se veruje serijskim ubicom koji je tokom vikenda ubio šest prostitutki.



Sve ubijene prostitutke imale su oko 30 godine i pronađene su u svojim aprtmanima u dva distrikta severnog Hong Konga.

Za sada se zna da su prve dve žrtve prvo opljačkane pa zadavljene, od kojih jedna crevom, dok kod jedne žrtve nisu pronađeni tragovi nasilja.

"Sumnjamo da je u pitanju jedna osoba jer su ubistva imaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << veliki stepen sličnosti”, rekao je izjavio je policijski upravnik Stiv Li.

Među prostituklama vlada panika jer se strahuje da bi ubica mogao ponovo da napade:

"Osećam se nesigruno, ali moraću da nastavim sa polsom. Nadam se da će policija što pre uhvatiti manijaka" , rekla je jedna prostitutka.

Sve ubijene prostitutke su nudile svoje usluge preko interneta a procenjuje to čini njih 1.800.

Iako se procenjuje da u Hong Kongu radi 100.000 prostitutki ubistva su retka. Poslednje se dogodilo 2003. godine kada je jedan vojnik ubio dve seksualne radnice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.