Potpredsednik britanskog parlamenta silovao muškarce?

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2013, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpredsednik britanskog parlamenta silovao muškarce?

Najdžel Evans (55), zastupnik u britanskom parlamentu koji obavlja dužnost zamenika predsedika Donjeg doma, saslušan je u policijskoj stanici pod sumnjom da je silovao jednu nepoznatu mušku osobu i da je napao još jednog muškarca. Zastupnik je Konzervativne stranke i blizak je premijeru Dejvidu Kamerunu.

Konzervativac koji je pre nekoliko godina javno rekao da je homoseksualac  

Inače, ovaj konzervativac je pre nekoliko godina javno rekao da je homoseksualac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
 

"Umoran sam od života u laži", rekao je Evans koji se politikom bavi više od deset godina. Optužbe se odnose na događaje koji su se dogodili 2009. godine i martu ove godine.

 

"Sve optužbe za seksualno napastovanje primamo izuzetno ozbiljno pa tako i ovu. Razumemo koliko je nekada teško žrtvi da skupi hrabrost i prijavi takav čin", rekao je portparol policije u Lankaširu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

SEKSUALNI SKANDAL U PARLAMENTU: Uhapšen potpredsednik pod sumnjom da je silovao i napadao muškarce! (VIDEO)

Izvor: S media, 06.Maj.2013, 00:15

Najdžel Evans, zastupnik u britanskom parlamentu koji obavlja dužnost zamenika predsedika Donjeg doma, saslušan je u policijskoj stanici pod sumnjom da je silovao jednu nepoznatu mušku osobu i da je napao drugog, takođe nepoznatog muškarca...Evans je 55-godišnji zastupnik Konzervativne stranke...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.