Potop: Bujica nosila automobile u Madridu (VIDEO)

Izvor: Mondo, 26.Avg.2019, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potop: Bujica nosila automobile u Madridu (VIDEO)

Nesvakidašnje scene sa ulica Madrida - voda nosila automobile, iz stanova i radnji izbacivali led...Pogledajte snimak.

Foto: Youtube/screenshot/Sewere Weather Europe

Jaka oluja sa gradom koja je danas popodne zahvatila Madrid uzrokovala je poplave i prekid saobraćaja u pojedinim ulicama.

Pojedini delovi grada, kao i autoputevi M40 i M30 bili su potpuno blokirani, a timovi za vanredne situacije preusmeravali su saobraćaj na centralnoj aveniji, prenosi El >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Pais.

Predstavnici grada rekli su da su vatrogasci imali više od 200 intervencija, a da su sve hitne službe angažovane kako bi se situacija normalizovala.

Na video snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama vidi se kako bujice vode guraju kola, a navodi se da je oštećeno ukupno 50 vozila, prenosi Oliv pres.

INTENSE severe hailstorm in Madrid, Spain this evening, August 26th! Report: @luisfiuzatv / @MeteOrihuelapic.twitter.com/Xg0H7fQIYz

— severe-weather.EU (@severeweatherEU) August 26, 2019

Navodi se i da je između 17.30 i 18 sati, po lokalnom vremenu, napadalo 40 litara kiše po kvadratnom metru.

Kako se navodi, stanovnici su morali da grad, koji je napadao, iznose iz kuća i prodavnica.

"Živim ovde više od 20 godina i ovako nešto još nisam video", rekao je jedan od stanovnika.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.