Potonuo tanker u Egejskom moru, kapetan stradao

Izvor: Blic, 05.Mar.2012, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potonuo tanker u Egejskom moru, kapetan stradao

Tanker sa oko 2.000 tona goriva potonuo je danas u vodama Egejskog mora nedaleko od Atine, kapetan broda je poginuo, a deset članova posade je spaseno, javljaju agencije.

Telo 48-godišnjeg kapetana pronađeno je ubrzo posle nesreće.

Jedan izvor iz grčkog ministarstva za pomorski saobraćaj je agenciji Frans pres rekao da je brod potonuo jutros oko pola devet, ali da još nije utvrdjeno zbog čega se to dogodilo.

Brod je prenosio 1.800 tona mazuta i oko 250 tona dizela, ali još nije saopšteno da li će brodolom uzrokovati zagadjenje mora na oko 30 kilometara od Atine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potonuo tanker, utopio se kapetan

Izvor: B92, 05.Mar.2012

Atina -- Tanker sa oko 2.000 tona goriva potonuo je u vodama Egejskog mora nedaleko od Atine, kapetan broda je poginuo, a deset članova posade je spaseno...Telo 48-godišnjeg kapetana pronađeno je ubrzo posle nesreće...Jedan izvor iz grčkog ministarstva za pomorski saobraćaj je agenciji Frans pres...

Nastavak na B92...

Potonuo grčki tanker

Izvor: RTS, 05.Mar.2012

Tanker sa više od 2.000 tona goriva potonuo u vodama Egejskog mora nedaleko od Atine. Kapetan broda poginuo, dok je deset članova posade spaseno...Tanker koji je prenosio 1.800 tona mazuta i oko 250 tona dizela potonuo je jutros u Egejskom moru nedaleko od Atine...Telo 48-godišnjeg kapetana pronađeno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.