Poslanik u Kijevu se ubio skokom sa 17. sprata

Izvor: Mondo, 28.Feb.2015, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanik u Kijevu se ubio skokom sa 17. sprata

Bivši poslanik ukrajinske Partije regiona Mihail Čečetov pronađen je mrtav ispred zgrade u kojoj je živeo u Kijevu, glavnom gradu Ukrajine.

Foto: screenshot,YouTube

"Čečetov, koji je bio saradnik svrgnutog ukrajinskog predsednika Viktora Janukoviča, izvršio je samoubistvo skočivši sa 17. sprata zgrade", saopšteno je iz informativne službe Ministarstva unutrašnjih poslova.

Protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Čečetova je pokrenut krivični postupak zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj i falsifikovao rezultate glasanja 16. februara 2014. godine, kada je u Vrhovnoj Radi usvojen takozvani "Antiprotestni zakon".



Čečekovu je određen pritvor, ali je sud dozvolio da plati kauciju i on se od 21. februara nalazio u kućnom pritvoru, prenosi agencija TASS.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.