Popović: Sputnjik V sa Torlaka od danas u upotrebi

Izvor: Danas, 22.Okt.2021, 14:19

Popović: Sputnjik V sa Torlaka od danas u upotrebi

„Vakcine Sputnjik V proizvedene na Instututu Torlak u Beogradu danas su dobile dozvolu za upotrebu od nacionalnog regulatora Agencije za lekove i medicinska sredstva. To znači da će vakcine Sputnjik V „mejd in Srbija“ od danas početi da se koriste na vakcinalnim punktovima širom Republike Srbije“, rekao je ministar u Vladi Srbije i predsednik Međuvladinog komiteta za saradnju sa Rusijom Nenad Popović u pisanoj izjavi za Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Danica Grujičić prva primila Sputnjik vakcinu proizvedenu na Torlaku

Izvor: N1 televizija, 22.Okt.2021

Vakcine Sputnjik V, proizvedene na Institutu Torlak u Beogradu, danas su dobile dozvolu za upotrebu od nacionalnog regulatora Agencije za lekove i medicinska sredstva, potvrdio je za Tanjug ministar u Vladi Srbije Nenad Popović.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.