Izvor: RTS, 24.Avg.2020, 10:26

Poplave u Turskoj odnele šest života

U poplavama na području severnih obala Crnog mora u Turskoj poginulo je šest, a nestalo deset ljudi.
Polave su izazvane višednevnim, obilnim kišama, neobičnim za taj deo Turske, navodi državna agencija Anadolija, a prenosi Rojters.

Život je izgubilo šest osoba dok je desetoro ljudi nestalo u poplavama
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Spasilačke ekipe neprekidno tragaju za nestalim licima. Nadležni su saopštili da je do sada spaseno 157 ljudi. 
Građani samostalno otklanjaju štetu od poplavnog talasa. Blokirano je nekoliko saobraćajnica i česti su prekidi isporuka električne energije.
Ministar unutrašnjih poslova Turske Sulejman Sojlu izjavio je da je učinjena znatna šteta na lokalnoj infrastrukturi, i da se ulažu maksimalni napori da se osposobe 83 saobraćajnice.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VODA NOSILA VOZILA U stravičnim poplavama u Turskoj poginulo šest osoba, deset nestalo (VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Avg.2020

U poplavama koje su zahvatile region Giresun na severu Turske poginulo je šest osoba, a deset se vodi kao nestalo, javili su danas lokalni mediji.

Nastavak na Blic...

VODENA STIHIJA! Poplave u Turskoj nose sve pred sobom: Šest osoba izgubilo život (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2020

Nestalo je 10 osoba...U poplavama na severnoj obali Crnog mora u Turskoj poginulo je šest, nestalo 10 osoba, a spaseno je 157 ljudi...Poplave su izazvane višednevnim, obilnim kišama, neobičnim za ovaj deo Turske, zbog kojih je blokirano nekoliko saobraćajnica i česti su prekidi isporuka električne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.