Popadija postala Mis senzualnosti, popa proterali u..

Izvor: Mondo, 15.Apr.2019, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popadija postala "Mis senzualnosti", popa proterali u..

Ruskom svešteniku iz regiona Urala zabranjeno je da vrši službu u njegovoj crkvi u Magnitogorsku i proteran je u udaljeno selo jer je njegova supruga učestvovala na lokalnom izboru za mis.

Foto: Mondo/Goran Sivački ilustracija

Pravoslavni pop Sergej Zotov kažnjen je nakon što je njegova supruga Oksana, koja drži salon lepote u Magnitogorsku, osvojila nagradu "Mis senzualnosti" na tom takmičenju.

Kada je informacija stigla do verskih zvaničnika, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ruskoj crkvi pozantoj kao konzervatnoj do zadrtosti, Zotov je odmah dobio otkaz u crkvi u Magnitogorsku.

Ruskom svešteniku 14 godina zbog pedofilije

Kako navodi britanski tabloid "Dejli mejl", tridesetjednogodišnjem svešteniku rečeno je da ne može da se vrati u crkvu zbog "skandala" osim ukoliko se njegova supruga ne pokaje.

Zotov je rekao da se njegova supruga suočava sa pretnjama i zlostavljanjem i da dobija besne poruke, i poručio da planira da pozove policiju.

Sveštenik je sada primoran da svoj rad nastavi u selu Feršampenauzu, udaljenom oko 65 kilometara od Magnitogorska, u kojem živi oko 4.000 stanovnika.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

U CRKVU MOŽE DA SE VRATI, AKO MU SE ŽENA POKAJE: Sveštenik kažnjen zbog učešća supruge na izboru za mis (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 15.Apr.2019

Ruski sveštenik Sergej Zotov kažnjen je nakon što je njegova supruga Oksana Zotova, koja vodi salon lepote u Magnitogorsku, osvojila nagradu "Mis senzualnosti" na tom takmičenju Ruskom pravoslavnom svešteniku iz regiona Urala zabranjeno je da vrši službu u crkvi u Magnitogorsku...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.