Ponovo se leti sa aerodroma Hitrou

Izvor: RTS, 08.Jan.2019, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo se leti sa aerodroma "Hitrou"

Poletanja aviona sa aerodroma "Hitrou" u Londonu večeras su obnovljena pošto su prethodno obustavljena jer je u blizini aerodroma primećen dron.
Letovi su obnovljeni oko 90 minuta nakon što je londonska policija primila izveštaj da je u blizini aerodroma primećen dron.

"Na osnovu standardnih procedura i u saradnji sa kontrolom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vazdušnog saobraćaja i policijom, obnovili smo letove sa aerodroma Hitrou posle kratke obustave", navodi se u saopštenju londonskog aerodroma, prenosi AP.
Kako se napominje, policija nije potvrdila da je dron leteo u blizini najvećeg evropskog aerodroma.
Londonski aerodrom "Getvik" je i u decembru bio zatvoren zbog dronova koji su leteli iznad pista i tada su desetine hiljada putnika bile "zaglavljene" na aerodromu u jeku prazničnih puitovanja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog dronova opet nema poletanja s aerodroma Hitrou

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2019

Poletanje aviona sa aerodroma Hitrou u Londonu obustavljeno je nakon što je u blizini aerodroma primećen dron...Portparolka aerodroma Hitrou rekla je da aerodrom radi sa policijom na sprečavanju bilo kakve pretnje operativnoj bezbednosti, prenosi Bi-Bi-Si...Ona je rekla da je o obustavi poletanja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.