Pompeo prekinuo intervju, vikao na novinarku i psovao

Izvor: RTS, 25.Jan.2020, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pompeo prekinuo intervju, vikao na novinarku i psovao

Američki državni sekretar Majk Pompeo vikao je, uz psovke, na novinarku Meri Luiz Keli, koja mu je u intervjuu postavljala pitanja o Ukrajini.
Majk Pompeo nije hteo da odgovori na pitanja o Ukrajini i američkoj ambasadorki u Kijevu, navodeći da je pristao na intervju o politici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prema Iranu, saopštio je National Public Radio, čije je novinarka Meri Luiz Keli razgovarala sa Pompeom u sedištu Stejt departmenta.

Kelijeva je tvrdila da je sa njegovim saradnicima dogovoreno da i Ukrajina bude jedna od tema.
"Odmah posle pitanja o Ukrajini, intervju je završen", naveo je NPR.
Potom, Pompeo je počeo da viče, i više puta je opsovao, rekla je Kelijeva.
"Mislite da je Amerikance briga za Ukrajinu?", upitao je, prema rečima Kelijeve, državni sekretar SAD.
Dodala je da je Pompeo vikao na nju otprilike isto onoliko dugo koliko je trajao i sam intervju – oko devet minuta.
Pompeovi saradnici su potom doneli mapu sveta i zatražili od Kelijeve da pokaže Ukrajinu. "Narod će čuti za ovo", rekao je Pompeo pošto je pokazala na tu zemlju, navela je novinarka.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pompeo prekinuo intervju, vikao na novinarku i psovao, a ovo PITANjE ga je izbacilo iz takta (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 25.Jan.2020

Pompeo je ustao i gledao u Keli par sekundi, a zatim napustio sobu Američki državni sekretar Majk Pompeo vikao je, uz psovke, na novinarku Meri Luiz Keli posle intervjua koji je prekinuo nezadovoljan što mu je postavljala pitanja o Ukrajini, saopštio je Nešenel Publik Radio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.