Politiko: Kušner koristio privatni mejl nalog

Izvor: Blic, 25.Sep.2017, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Politiko": Kušner koristio privatni mejl nalog

Zet i savetnik američkog predsednika Donalda Trampa, Džerad Kušner, koristio je pored zvaničnog imejl naloga Bele kuće i privatni nalog sa kojeg je razmenjivao poruke sa drugim zvaničnicima administracije, objavio je portal "Politiko".

Kušner je taj nalog otvorio tokom tranzicionog perioda u decembru prošle godine.

Ponekada je sa privatnog naloga razmenjivao mejlove sa istaknutim zvaničnicima Bele kuće koji su se odnosili na medijsko pokrivanje, organizovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << događaja...

"Politiko" piše da su im četiri osobe potvrdile ove navode, kao i da su imali uvid u dvadesetak mejlova.

Kušnerov advokat Ebi Lovel je izjavio da je njegov klijent poštovao pravila i prosleđivao sve mejlove na zvaničan nalog.

- Manje od 100 mejlova u periodu od januara do avgusta je Kušner ili poslao ili odgovorio kolegama u Beloj kući sa privatnoj mejla - kazao je advokat.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trampov zet imao je i privatni mejl za poslovne svrhe

Izvor: B92, 25.Sep.2017

Vašington -- Zet i savetnik američkog predsednika Donalda Trampa, Džerad Kušner, koristio je pored zvaničnog imejl naloga Bele kuće i privatni nalog, navodi portal Politiko...S tog naloga on je razmenjivao poruke sa drugim zvaničnicima administracije. Politiko piše da je Kušner privatni nalog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.