Izvor: Blic, 26.Maj.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija uhapsila 53 člana napuljske mafije

Italijanska policija je danas uhapsila 53 člana napuljske mafije Kamora, među kojima su i braća glavnog bosa koji je među najtraženijim kriminalcima u Italiji.

"Verujemo da su mnogi od njih uključeni u niz kriminalnih radnji kao što su dilovanje droge, pranje novca, ali i nameštanje lokalnih izbora", izjavio je šef policije Karmelo Burđio.

Među uhapšenima su Đuzepe Lovin, brat Antonija Lovina, koji je šef grupe Kazalezi, ogranka mafije Kamora, prenela je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << agencija DPA.

Vlasti Napulja i Kaserte, gradića koji se nalazi oko 30 kilometara severno od južnog lučkog grada, takođe su zaplenile i imovinu čija se vrednost procenjuje na oko 80 miliona evra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.