Policija ubila dve žene u Tunisu

Izvor: RTS, 26.Avg.2014, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija ubila dve žene u Tunisu

Tuniska policija ubila je dve mlade žene, jer ih je pomešala sa članovima jedne oružane grupe.

Bezbednosna patrola postavljena je na putu u Kaserinu, u centralnom Tunisu, "nakon što su građani dobili informaciju da se gradu približava oružana grupa", saopštilo je tunisko ministarstvo unutrašnjih poslova, a prenosi Tanjug.

Pored patrole je, velikom brzinom, prošao automobil, koji se nije zaustavio posle upozorenja i pucanja u vazduh. Policajci su zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << otvorili vatru i ranili dve mlade žene u automobilu, koje su kasnije preminule, preneo je AFP.

Rođak jedne od žrtava, koji se takođe nalazio u automobilu, rekao je da se vozač nije zaustavio, jer je mislio da se pored puta nalaze teroristi.

Ministarstvo unutrašnjih poslova naglasilo je u saopštenju da "se policijska naređenja moraju poštovati, naročito u posebnim situacijama".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.