Policija evakuisala aerodrom u Kopenhagenu

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2017, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija evakuisala aerodrom u Kopenhagenu

Danska policija evakuisala je i blokirala terminal dva na aerodromu u Kopenhagenu rano jutros zbog sumnjivog kofera, saopštili su policija i aerodromski zvaničnici.

Terminal dva je zatvoren do daljeg, policija istražuje neobičan komad prtljaga, navedeno je na Tviter nalogu aerodroma, preneo je AFP.

Kako je portparol aerodroma Morten Bro rekao francuskoj novinskoj agenciji, došlo je do incidenta, bez iznošenja detalja.

Policija Kopenhagena je na svom Tviter >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rnalogu napisala da policija radi na aerodormu u Kopenhagenu i da je terminal dva blokiran, što može da izazove probleme u saobraćaju.

Bro je, takođe, rekoa da na aerodromu očekuju kašnjenja i otkazivanje letova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.