Izvor: Danas, 27.Maj.2022, 21:41

Policija Teksasa priznala grešku: Predugo čekali da bi savladali ubicu 19 dece

Pukovnik Stiven Mekkrou iz Odeljenja za javnu bezbednost Teksasa priznao je da je napravljena greška prilikom procene situacije u osnovnoj školi Rob u Uvaldeu u Teksasu u kojoj je 18-godišnji napadač ubio 19 dece i dvoje odraslih. Prema listingu poziva upućenih policiji, vidi se da je prvi poziv u pomoć stigao pre nego što je napadač ušao u školu, a da je policiji trebalo više od sat vremena da uđe u učionicu u kojoj se nalazio i upuca ga.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šef Odeljenja za javnu bezbednost Teksasa: Reakcija policije u Juvaldeu je bila pogrešna

Izvor: RTS, 28.Maj.2022, 04:30

Pukovnik Stiven MekKrou iz Odeljenja za javnu bezbednost Teksasa kritikovao je neke aspekte reakcije policije tokom pucnjave u Juvaldeu u kojoj je ubijeno 19 učenika i dva nastavnika, posebno u vezi sa vremenom koje je bilo potrebno policajcima da stupe u kontakt sa napadačem. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.