Pokušao samoubistvo skokom sa Akropolja

Izvor: Kurir, 28.Jun.2012, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušao samoubistvo skokom sa Akropolja

Muškarac je prilikom pada sa visine od oko 100 metara zadobio ozbiljne povrede glave. Prevezen je u bolnicu ali ne očekuje se da će preživeti

ATINA - Četrdeset petogodišnji muškarac ozbiljno je povređen danas prilikom skoka sa Akropolja, a reč je najverovatnije o pokušaju samoubistva.

"Čovek je skočio i pao dole na Dionizijevo pozorište. Bio je sam i činilo se da nije sasvim priseban," rekao je čuvar Akropolja AFP-u.

Muškarac je prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pada sa visine od oko 100 metara zadobio ozbiljne povrede glave. Prevezen je u bolnicu, ali ne očekuje se da će preživeti, naveo je policijski izvor.

Policija je saopštila da se incident dogodio oko 6.30 sati po srednjeevropskom vremenu u trenutku kada na arheološko-muzejskom kompleksu Akropolja sve vrvi od turista.

Broj samoubistava u Grčkoj je u porastu posle petogodišnje recesije u kojoj je preko milion ljudi ostalo bez posla.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Preminuo muškarac koji je skočio sa Akropolja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2012

ATINA -..Četrdeset petogodišnji muškarac koji je jutros skočio sa Akropolja, preminuo je u popodnevnim satima, saopštila je grčka policija...Nesrećni čovek je radio u grčkoj ATE banci. Ubrzo pošto je stigao na posao izašao je na pauzu sa koje se nije vratio, navela je policija, preneo je Rojters..."Čovek...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.