Pokušali da ukradu bankomat, pa pobegli

Izvor: Press, 24.Dec.2013, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušali da ukradu bankomat, pa pobegli

Pokušaj krađe bankomata dogodio se prošle noći, lopovi su pucali na policiju iz automobila bežeći s bankomatom, ali su ga na kraju ostavili na ulici, potvrđeno je iz Centra javne bezbednosti Banja Luka.
O ovom slučaju obavešteno je Okružno tužilaštvo Banja Luka, a policija je izvršila uviđaj, prenosi Fena.
Kako su nedavno pisali lokalni mediji, u BiH deluje organizovana grupa pljačkaša čija je specijalnost krađa bankomata, a policija za njima bezuspešno traga još >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << od 2009. godine.
Prethodna pljačka počinjena je pre oko mesec dana u Banja Luci, a pre toga su bankomati ukradeni, na skoro identičan način, u Doboju, Skender-Vakufu, Omarskoj i Novoj Topoli.
Lopovi koriste automobile i čelične sajle i na taj način istrgnu bankomat, odnoseći ga zakačenog za automobil.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.